'Ik werd vitaler. Niet meer ziek. De wereld werd mooier. Ik werd mooier. Er kwam veel ruimte in mijzelf. Ik kwam in een gevoel van constante gelukzaligheid. Er kwam een enorm gevoel van liefde voor mijzelf. Nu klopt het wel. Zo klopt het wel. En ik gun het zo aan iedereen die ik tegenkom.'
Ciska Beijer Vallei-coach
Ciska
'Het mooiste wat Vallei me gegeven heeft is de liefdesrelatie met mezelf. Vanuit die volheid kan ik de ander echt liefhebben zonder angst! Ik streef niet meer naar vervulling buiten mezelf, heb veel meer vertrouwen gekregen in het leven. Vallei is een levenslange training met vele ontwikkelingen.'
Nikki van der Ham Vallei-coach
Nikkie
'Vanuit een gestagneerde 'bevroren' toestand, heb ik, in de veiligheid van mijn slaapkamer, met behulp van de Vallei-cursus, stapje voor stapje mijn bekken weer kunnen toe-eigenen. Ik beleef nu weer plezier aan het vrijen en het allerbelangrijkste: ik voel mij autonomer, vitaler en vervuld.'
Christel van der Meer Vallei-coach
Christel

Wat is Vallei?

Vallei is een platform voor wijsheid over liefde en sensualiteit. Het is onze missie om 30.000 vrouwen en 30.000 mannen bekend te maken met de vallei-technieken en de voordelen: meer energie, een fijner leven tussen de lakens, groeiende kracht en wijsheid. Ruim honderd Vallei-coaches door heel Nederland en Vlaanderen en zelfs Kenia geven de kennis inmiddels door. Net als duizenden cursisten die zichzelf dagelijks empoweren via de Vallei-technieken.